Cateva cuvinte despre noi

Experienta

Ne-am inceput activitatea in anul 1997 in domeniul constructiilor civile si industriale.

Certificari

Avem certificari ale sistemului de management al calitatii, sanatatii sau de mediu.

Parteneriat

Comunicarea este foarte importanta ca acest parteneriat sa fie eficient si durabil.

Echipa experimentata

Suntem o echipa tanara, iar datorita experientei acumulata si cu dotarile profesionale si de calitate de care dispunem, reusim sa ducem la bun sfarsit toate proiectele incepute.

Unelte profesionale

Echipa noastra este ajutata foarte mult si de uneltele profesionale pe care le detinem.

Proiecte finalizate

Datorita experientei oferim servicii de calitate astfel proiectele incepute sunt si finalizate cu un succes de 100%.

Ne-am inceput activitatea in anul 1997 in domeniul constructiilor civile si industriale, clientii nostri fiind atat persoane fizice cat si juridice.

Am executat lucrari de zidarie, dulgherie, constructii de case, acoperisuri, sarpante si amenajari interioare: montat gresie, faianta, instalatii sanitare, placarea peretilor cu gips-carton si realizarea plafoanelor false.

Un alt domeniu principal de activitate al firmei noastre il reprezinta confectiile metalice si fierul forjat, activitate pe care am inceput-o in anul 2001.

Odata cu deschiderea magazinelor REAL – Hypermarket in tara noastra, ne-am orientat activitatea si catre acest segment de piata si am inceput montajul de rafturi, amenajarea si remodelarea supermarketurilor.

In decembrie 2006 am dus la bun sfarsit un proiect privind deschiderea a trei magazine REAL – Hypermarket. In perioada ianuarie – decembrie 2006, am executat montajul de rafturi pentru deschiderea a opt magazine real,-Hypermarket .

Montaj rafturi metalice si remodelari de magazine si hypermarket-uri

Montaj rafturi metalice si remodelari lanturi de magazine bricolaj

Montaj sisteme de depozitare in centre logistice (sisteme de depozitare Conventional Pallet Racking, sisteme Mezanin, sisteme Nepaletizate, sisteme Cantilever)

Acesta a fost inceputul colaborarii noastre cu multe lanturi de supermarketuri care au deschis magazine in tara noastra. Am executat montajul de rafturi pentru expunerea de produse, rafturi de depozitare marfa si montajul rafturilor cantilever.

Calificarea noastra o reprezinta experianta acumulata in peste 15 ani de activitate in montajul de rafturi si colaborarea cu succes  cu partenerii si beneficiarii lucrarilor executate. Cu o echipa tanara si cu dotarile profesionale si de calitate de care dispunem, reusim sa ducem la bun sfarsit toate proiectele incepute, indiferent de locatia si complexitatea acestora.

Lucrarile executate cu succes reprezinta cartea noastra de vizita si chiar daca am acumulat experienta in montajul de rafturi si amenajarea magazinelor, fiecare proiect nou inceput reprezinta pentru noi o provocare si este tratat cu maxima seriozitate.

Multi spun ,,clientul nostru este stapanul nostru”, insa pentru noi, ,,clientul nostru este pertenerul nostru” si de aceea comunicarea este foarte importanta ca acest parteneriat sa fie eficient si durabil.

Comunicarea, implicarea, seriozitatea, inseamna lucrari executate la timp si de calitate, spre satisfactia noastra si a partenerilor nostrii.

English EN Romanian RO